Menu

Arbetsplats, möten och möjligheter

Eden är en levande plats full med framtidstro och energi. Här kan du ha din arbetsplats eller ordna stora och små möten. Vår filosofi ”Symbiotic Building” skapar en helhet där produktivitet och avkoppling går hand i hand. Digitala lösningar gör livet enklare och servicepersonal på plats hjälper gärna till med stort och smått.

Gör varje möte till en upplevelse

Snabb avstämning eller viktig säljpitch – på Eden vill vi skapa kvalitet i varje interaktion. Mötesrummen ligger samlade på entréplan, atmosfären är både personlig och professionell och det är lätt att hitta. Dessutom finns mötesrum på taket med fantastisk utsikt över Öresund, samt ”pop-in-rum” för spontana möten på alla våningar.

Eden arbetar med lokala leverantörer med ekologisk profil, med bland annat te från Tekompaniet, saft och juicer från Söbogård, kaffemuggar från Huskee gjorda av kaffeskal och godsaker från Malmö Chokladfabrik. AV-teknik och utrustning för videokonferens finns i huset. Fyll i önskemål av teknik och förfriskningar vid bokning.

En konferens utöver det vanliga

På Eden skapas sammanhang, handlingskraft och fokus. Boka ett eller flera mötesrum för upp till 60 personer, eller hela konferensdelen – och varför inte avsluta med en drink på takterrassen? Vår dedikerade servicepersonal hjälper gärna till med alla sorters arrangemang. Konferenser, kick-offs, julfester och annat, vi ser till helhetsupplevelsen.

Vi arrangerar teknik efter era behov, och vi ordnar måltider och tilltugg i samarbete med flera restauranger och cateringleverantörer. Aktiviteter som andningspass för att få in ny energi i mötet – eller gör egen smoothie med vår smoothiecykel. I början av 2022 öppnar Edens egen restaurang Brasseriet, med inriktning på mat som är både god och hälsosam. Boka konferens här

Från arbetsplats till livsplats med fokus på ett liv i balans.

Funktioner som underlättar vardagen.

Ständig närhet till natur och växtlighet.

Vi hjälper dig att lösa livspusslet.

Ett flexibelt sammanhang

Eden ger utrymme för koncentrerat arbete varvat med återhämtning. Vi har tagit fram tre grundmedlemskap:

Friends
Grundmedlemskap med tillträde till gemensamma ytor under kontorstid: loungen, telefonboxarna, bistron och takterrassen. Ta del av all service och gemensamma aktiviteter.

Flex
För den som vill arbeta vid ett eget skrivbord ibland. Utnyttja våra flex-skrivbord 5 eller 10 dagar per månad. Övrig tid har du tillgång till allt som erbjuds ”Friends of Eden”.

Fixed
Ett eget skrivbord med tillgång dygnet runt i ett rum som går att låsa. Eget rum eller dela med andra, vi har rum för 1 – 15 personer. Hela Edens serviceutbud ingår i paketet.

Köp ditt medlemskap här. 

Boka visning här

Framtidens kontor

Arbetslivet förändras snabbt och flexibilitet blir allt viktigare. Alla vill kanske inte vara på jobbet varje dag, men alla måste kunna ses ibland. På Eden finns allt från egenföretagare till stora företag med egna våningsplan. Vi har flexibla hybrid-office-lösningar för företag som befinner sig i tillväxtfas, eller som har tillfälliga behov. Låt oss skräddarsy en lösning som passar dig.

Kontakta oss för mer info